2016. október 29., szombat

Halloween Projekthét 2016. ~ Új horror trailerek



Szeretnél nézni valami jó horrort, de már unod A kört, a Péntek 13-at, a Démonok Közöttet és az Annabelle-t? 

Rengeteg új trailer jelent meg mostanában, amik elég ígéretesnek néznek ki, és ezúttal meg szeretnék veletek osztani hármat, amik nekem nagyon tetszettek.



Amikor kialszik a fény


Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban...
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről. 

A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.

De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van...


__________________

Vaksötét




Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz.

Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. 

A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.


__________________

A Fiú



Egy amerikai lány pénzkereset gyanánt egy angliai családnál helyezkedik el mint bébiszitter. Azonban a gyermek akire vigyáznia kell nem más, mint egy 8 éves gyermek mására készített porcelánbaba. A háziak által szabott szabályokat nem szabad megszegni, mivel azok be nem tartása súlyos következményeket von maga után. Néhány nem várt esemény arra enged következtetni, hogy a baba talán nem is olyan élettelen.


A projekthét kitalálója: Virág

Projekthetes társaim: Írásaim Tárháza , Goodbye Agony , Mira Könyvespolca , Könyvjelző , Books of Dreamer , My bookword , Feel Invincible , Three Points Of View , Coffee and Manga , In Medias Res , Karina & Books , Bookhunters , Kitablar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...