2015. szeptember 20., vasárnap

Könyvajánló: Cassandra Clare - A hercegnő

Író: Cassandra Clare
Cím: A hercegnő
Eredeti cím: Clockwork Princess
Oldalszám: 547
Elmesélő: Író, E/3
Kategória: Fantasy (romantikus, ifjúsági)
Eredeti megjelenés éve: 2013
Kiadás éve Magyarországon: 2014
Könyv további részei: Az angyal, A herceg


Rövid tartalom:


Tessa Graynek boldognak kellene lennie - elvégre minden menyasszony boldog, nem?
Csakhogy miközben az esküvőjére készül, egyre sokasodnak a baljós jelek a londoni Intézet árnyvadászai körül. Új démon bukkan fel, akit vér és titok fűz Mortmainhez; ahhoz a férfihoz, aki az árnyvadászok elpusztítására törekszik.
Mortmainnek már csak egyetlen dolog kell, hogy megvalósítsa a tervét: Tessa.

Saját vélemény:


   Nagyon szomorúan és izgatottan kezdtem el olvasni ezt a könyvet, ugyanis már hónapok óta vártam arra, hogy megvehessem, és már rettenetesen kíváncsi voltam a történet folytatására, viszont a Pokoli szerkezetek a kedvenc trilógiám, és mivel ez az utolsó része, ezért bár nehéz szívvel, de lassacskán kivégeztem.   Először is, kezdjük ott, hogy a három könyv közül ezt mondhatom a legjobbnak. Annyi volt benne az akció és a humor, hogy képtelen voltam letenni a könyvet, pedig akkor már az idő hajnali egy körül járt, és a szüleimnek szinte könyörögniük kellett, hogy aludjak végre. Nagyon tetszik, hogy ebben a kötetben még inkább megismerhetjük azokat a szereplőket, akik eddig csak fel-fel tűntek a korábbi részekben. 

   Összegzésül, azt hiszem, hogy ez a könyv méltó zárása volt a Pokoli szerkezeteknek. Nagyon vicces volt, hihetetlenül akciódús, és már nem tudok mi mást mondani: Cassandra Clare, te egy csoda vagy, hogy ezt megalkottad!

Értékelés:



★ ★ ★ ★ ★ + 1 ★


Online elérhetőség:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...